Gratis verzending van brievenbuspost bij een bestelling vanaf € 15,-

Pop-art workshop

Pop-art workshop

De pop-art techniek bestaat al heel lang en is erg leuk voor het maken van schilderijen van bestaande foto’s.

Van een gewone foto wordt via een bewerking op de computer een bepaald aantal vakken gemaakt die tijdens de workshop dmv transferpapier op het doek kunnen worden gezet. Door de vakken in verschillende kleuren te verdelen en zo in te kleuren ontstaat een mooi schilderij.

Deze workshop is erg leuk om te doen voor een vrijgezellenfeestje. Met z’n allen kun je bijv. een foto maken van het bruidspaar. Ieder schildert een deel van het schilderij op een klein doek. Later worden alle doeken samengevoegd en is de foto compleet. Maar uiteraard kan ook iedereen een eigen foto gebruiken.

Deze workshop wordt gegeven voor minimaal 6 en maximaal 20 personen. Een workshop duurt ongeveer 2,5 uur en kost 35 euro per persoon inclusief alle materialen.

Natuurlijk komen we graag bij je thuis(vanaf 7 personen), maar bij kleine aantallen(van 6 tot 8 personen) kun je ook bij ons terecht, waarbij we jullie uiteraard zullen voorzien van een kopje koffie, thee of fris en iets lekkers.

Eventueel kan de workshop uitgebreid worden met een high tea, lunch of diverse lekkere hapjes. Er is echt van alles mogelijk.

Voor vragen kun je altijd contact opnemen.

 

Untitled-1 (2)popart1