Workshop Dikke dame schilderen

Workshop Dikke dame schilderen!

Een erg leuke workshop om te doen tijdens een vrijgezellenfeestje! En je houdt er nog een uniek kunstwerk voor aan de muur aan over!!!

Er is keuze uit diverse afbeeldingen om te gebruiken voor je schilderij. En houdt je niet van dikke dames, dan hebben we ook leuke andere afbeeldingen. Je maakt een schilderij van ongeveer 40×50 cm.

De workshops worden gegeven bij ons in Wierden vanaf 4 personen of op locatie in de omgeving van Wierden/Rijssen/Losser  vanaf 7 personen. Dus woon je in: Deventer, Almelo, Hengelo, Nijverdal, Goor, Raalte, Enschede, Haaksbergen, Oldenzaal enz. en ben je graag creatief bezig dan is dit echt een leuke workshop die je een keer moet hebben gedaan!

Eventueel kan de workshop uitgebreid worden met een high tea, lunch of diverse lekkere hapjes. Er is echt van alles mogelijk.

De kosten voor de workshop zijn € 27,50 per persoon inclusief al het materiaal en als de workshop bij ons wordt gedaan, uiteraard een kopje koffie,thee of fris en iets lekkers. De workshop duurt ongeveer 2 uur.

Helaas moeten we voor workshops in andere plaatsen 0,25 cent per kilometer aan reiskosten in rekening brengen.