Workshop Beestenkop pimpen

Workshop Beestenkop pimpen!!beestenkop2

Ook al ben je niet creatief, je wordt het vanzelf met de leuke workshop beestenkop pimpen. Een erg leuke workshop om te doen tijdens een vrijgezellenfeestje! En je houdt er nog een uniek kunstwerk voor aan de muur aan over!!!

Er zijn verschillende koppies zoals een koeienkop, paard of schaap. Wanneer iedereen er een gekozen heeft, gaan we beginnen. We werken met decoupage papier, decopatch papier, poezieplaatjes, of kadopapier. Natuurlijk kan er ook geverfd worden en kan iedereen snuffelen tussen lintjes, kralen, glitterstenen, van alles wat je maar kunt bedenken.

De workshops worden gegeven bij ons in Rijssen vanaf 4 personen of op locatie in de omgeving van Rijssen vanaf 7 personen. Dus woon je in: Deventer, Almelo, Hengelo, Nijverdal, Goor, Raalte, Enschede, Haaksbergen, Oldenzaal enz. en ben je graag creatief bezig dan is dit echt een leuke workshop die je een keer moet hebben gedaan!

Eventueel kan de workshop uitgebreid worden met een high tea, lunch of diverse lekkere hapjes. Er is echt van alle s mogelijk.

De kosten voor de workshop zijn 35 euro per persoon inclusief al het materiaal en als de workshop bij ons wordt gedaan, uiteraard een kopje koffie,thee of fris en iets lekkers. De workshop duurt ongeveer 2,5 uur.

Helaas moeten we voor workshops in andere plaatsen 0,25 cent per kilometer aan reiskosten in rekening brengen.

beestenkop20140705_161753 20140705_163558