Gratis verzending van brievenbuspost bij een bestelling vanaf € 15,-

Locatie

Verschillende locaties

Wanneer je bij Kralen&Kitsch een workshop gaat doen zijn er verschillende mogelijkheden voor wat betreft de locatie.

Bij u thuis of op een door u geregelde locatie:

Wij komen bij u thuis of op een door uzelf geregelde locatie, dit kan vanaf 7 personen. Maximaal in een straal van 30 km rondom rijssen of enschede.

Bij ons thuis in Wierden:

Met kleine groepjes kan de workshop bij ons thuis. We hebben in de garage een erg leuke workshopruimte gecreeerd waar wij geregeld workshops geven. Ook kan hier een high tea, hapjes, lunch enz.

20160106_131232

Bij de stadsboerderij in Rijssen:

Wij doen de workshop bij de stadsboerderij in Rijssen. Dit is een erg leuk restaurant in het hartje van de stad rijssen. Eventuele drankjes enz. zijn voor eigen rekening. Dit kan vanaf 4 personen. U kunt via onderstaande link de website bekijken voor o.a. de menukaart en foto’s: www.stadsboerderij-rijssen.nl.

In samenwerking met de stadsboerderij hebben we ook leuke arrangementen samengesteld voor o.a. high tea en koffietafel.

Stadsboerderij

 

 

 

Bij de Rozengaarde in Rijssen:

Wij huren een ruimte bij de rozengaarde. De kosten daarvan zijn 22,50 euro voor een dagdeel. Wanneer de workshop daar wordt gedaan n

 

emen wij zelf iets te drinken en wat lekkers mee voor bij de workshop.Wanneer we ook gebruik maken van koffie en thee bij de rozengaarde, dan zijn de kosten 35 eur

 

o. Eventueel kunnen we hier de workshop verzorgen met een door ons gemaakte high tea, lunch of hapjes. Ook kunt u hier zelf iets meenemen.

 

Heb je andere wensen of ideeën, dan kan je natuurlijk contact met ons opnemen. Kijk hiervoor onder contact.