Kinderfeestje sieraden maken

Kinderfeestje sieraden maken

Wil je eens een keer iets anders dan puzzeltocht of koekhappen tijdens een kinderfeestje of kinderpartijtje? Wij organiseren kinderfeestjes met als thema: Sieraden maken Untitled-1

We hebben speciaal voor kinderen leuke kinderkralen in ons assortiment, waarmee ze onder begeleiding, leuke, zelf ontworpen sieraden kunnen maken.

Er is ruime keus uit verschillende kleuren kunststof en houten kralen en een groot aantal mooie hangers waaronder “hello kitty”.

De kinderen mogen zelf kiezen wat ze gaan maken, dit kan zijn: een ketting, armband met oorbellen of een leuke sleutelhanger of broche.

We hebben heel veel verschillende voorbeelden bij ons, waaruit ze zelf ideeën kunnen opdoen. Sieraden maken

Er geldt een minimum van 7 kinderen. De workshop duurt ongeveer 2 uur en kost 10,50 per kind inclusief materiaal.

Natuurlijk komen we graag bij de jarige thuis(in een straal van +/- 35 km rondom Rijssen). Omdat wij zelf in Rijssen wonen is dit voor kinderfeestjes en kinderpartijtjes in onze woonplaats gratis. Helaas moeten we voor feestjes in andere plaatsen 0,25 cent per kilometer aan reiskosten in rekening brengen.

Mochten jullie te ver weg wonen en toch graag een workshop sieraden maken willen volgen:
-Jullie mogen natuurlijk altijd bij ons komen voor de workshop.
-Maar wij maken ook erg leuke zelfmaakpakketjes met een duidelijke werkbeschrijving zodat de kinderen zelf aan de slag kunnen!