Gratis verzending van brievenbuspost bij een bestelling vanaf € 15,-

Locaties Kralen&Kitsch

Verschillende locaties

Wanneer je bij Kralen&Kitsch een kinderfeestje gaat doen zijn er verschillende mogelijkheden voor wat betreft de locatie.

Bij u thuis of op een door u geregelde locatie:

Wij komen bij u thuis of op een door uzelf geregelde locatie, dit kan vanaf 7 kinderen. Maximaal in een straal van 30 km rondom rijssen of enschede. De workshop kan dan ook uitgebreid worden met een door ons verzorgde high tea (€ 3,50 per kind) die we dan meenemen. De reiskosten buiten rijssen zijn € 0.25 per km.

Bij de stadsboerderij in Rijssen:

Wij doen de workshop bij de stadsboerderij in Rijssen. Dit is een erg leuk restaurant in het hartje van de stad rijssen. Eventuele drankjes enz. zijn voor eigen rekening. Dit kan vanaf 4 personen. U kunt via onderstaande link de website bekijken voor o.a. de menukaart en foto’s: www.stadsboerderij-rijssen.nl.

Arrangementen bij de stadsboerderij:

-Kinderfeestje met mini high tea € 5,00 per kind extra

 

Bij de Rozengaarde in Rijssen:

Wanneer de workshop daar wordt gedaan zijn de extra kosten € 10 in totaal voor de middag. Er mag zelf vanalles (snoepgoed/drinken enz.) meegenomen worden. Uiteraard zullen wij de kinderen ook voorzien van ranja en iets lekkers.

Arrangementen bij de rozengaarde:

-Kinderfeestje met een door ons verzorgde high tea (€ 3,50 per kind)

-Kinderfeestje met patatjes en kroket/frikandel (€3,00 per kind)

(Bij ons thuis):

Met kleine groepjes kan de workshop bij uitzondering bij ons thuis (we hebben hier geen aparte ruimte voor, maar dat wil prima). Ook hier kan hier een high tea, hapjes, lunch enz.

Heb je andere wensen of ideeën, dan kan je natuurlijk contact met ons opnemen. Kijk hiervoor onder contact.