Kinderfeestje lipgloss maken

Kinderfeestje lipgloss maken

Zelf lipgloss maken! Wanneer je eens iets aparts wilt doen met je kinderfeestje, dan is dit een super leuke workshop om te doen! We maken namenlijk naast de lipgloss ook een leuke spiegel die je thuis op kunt hangen en die je elke ochtend kunt gebruiken. Lipgloss maken

We beginnen met het maken van de lipgloss. Dit bestaat uit wonderolie die we verwarmen en waar we vervolgens cosmetische glitters en kleurstof aan toe gaan voegen, zoals parelroze, glittergoud, rood, enz.

Iedereen krijgt een maatbeker en een roerstaafje en zo gaan we beginnen. Wanneer de lipgloss klaar is gieten we het in de lipglosshouder en is je lipgloss klaar!

Daarna gaan we een leuke spiegel maken. Hiervoor gebruiken we verf, sjablonen, papier, glitterstenen, lint. Wat je maar wilt om een unieke spiegel te maken. Aan de achterkant zit een haakje zodat je hem op je slaapkamer kunt hangen!

Voor de workshop geldt een minimum van 7 kinderen. De workshop duurt ongeveer 2 uur en kost 11.95 per kind, uiteraard inclusief lipglosshouder, lipgloss, spiegel en alle benodigde materialen.

Natuurlijk komen we graag bij je thuis. Omdat wij zelf in Rijssen wonen is dit voor workshops in onze woonplaats gratis. Helaas moeten we voor workshops in andere plaatsen 0,25 cent per kilometer aan reiskosten in rekening brengen.

Untitled-1