Kinderfeestje Graffiti schilderij maken

Kinderfeestje Graffiti,

Ook al ben je niet zo creatief, je wordt het vanzelf met deze leuke workshop Graffiti!

Allereerst krijgen jullie een korte uitleg en kun je even snuffelen tussen alle kleuren en mogelijkheden. Er zijn verschillende lettertypes en stijlen om uit te kiezen. Wanneer iedereen er een gekozen heeft gaan we beginnen. We beginnen met een ontwerp op papier.  Vervolgens zetten we dit ontwerp met carbonpapier over op doek of op een plaat.

Voor wie nog extra glitter en glamour wil, spuiten we de schilderijen nog even in met glitterspray hier en daar, waardoor hij nog meer gaat glinsteren.

De workshops worden gegeven bij ons in Wierden of op locatie in verschillende plaatsen tussen Rijssen en Oldenzaal vanaf 7 kinderen. Dus woon je in: Deventer, Almelo, Hengelo, Nijverdal, Goor, Raalte, Enschede, Oldenzaal enz. en vind je het leuk om iets creatiefs te doen met je kinderfeestje dan is dit echt een leuke workshop om een keer te doen. Ook voor jongens is dit een echte aanrader!!

Eventueel kan de workshop uitgebreid worden met een high tea,  zelfgebakken pannenkoeken of patatjes .

De kosten voor de workshop zijn €15 per kind inclusief al het materiaal. De workshop duurt ongeveer 1,5 uur. Uiteraard zorgen wij voor beschermende kleding voor de kinderen.

Helaas moeten we voor workshops in andere plaatsen 0,25 cent per kilometer aan reiskosten in rekening brengen.

Untitled-1IMG_1376