Kinderfeestje Cupcakes versieren

Kinderfeestje Cupcakes versieren:

Tijdens de workshop gaan we ieder 3 lekkere cupcakes versieren. De cupcakes worden versiert met fondant. Dit is net zoiets als marsepein en is er in verschillende kleurtjes. Je kunt het net als klei kneden en er leuke vormpjes en figuurtjes mee boetseren en uitsteken. Zo kies je kleurtjes die je zelf mooi vind en kun je eventueel ook verschillende kleurtjes mengen.Cupcakes versieren

Je kunt zelf een motiefje bedenken, maar we hebben ook verschillende voorbeeldjes!! Er zijn diverse vormpjes zoals vlindertjes, hartjes, vogeltjes, stippen enz. Verder hebben we nog extra versiersels, zoals zilveren balletjes en strooisels.

Wanneer alle cakejes versierd zijn, doen we ze ieder apart in een zakje met een leuk lint erom en een kaartje erbij zodat je ze eventueel kunt weggeven aan een speciaal iemand. Maar je kunt ze natuurlijk ook lekker zelf kunt opeten!

Erg leuk om te doen met vriendinnen, of met je kinderfeestje. Zo gaat iedereen aan het einde van de workshop naar huis met iets moois en vooral iets lekkers!

Voor de workshop geldt een minimum van 7 kinderen. De workshop duurt ongeveer 2 uur en kost 10,50 per kind, uiteraard inclusief al het materiaal. (exclusief eventueel reiskosten)

Untitled-1